Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν οι ληστές που άρπαξαν από 94χρονη κοσμήματα 100.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν οι ληστές που άρπαξαν από 94χρονη κοσμήματα 100.000 ευρώ Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Την εξιχνίαση ληστείας που τελέστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο σε βάρος 94χρονης, από την οποία οι δράστες αφαίρεσαν μπαούλο που, κατά δήλωσή της, περιείχε κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ, εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης. 

Από την έρευνα του Τμήματος κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο Γεωργιανοί, 33 και 35 ετών, σεσημασμένοι για παρόμοια αδικήματα. Όπως ανακοινώθηκε, οι κατηγορούμενοι "τρύπωσαν" στο διαμέρισμα της υπερήλικης γυναίκας, στο κέντρο της πόλης, "σηκώνοντας" το μπαούλο με τα κοσμήματα. 

Κατά την αποχώρησή τους έγιναν αντιληπτοί από την 94χρονη, την οποία απώθησαν βίαια προκειμένου να διατηρήσουν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία και να διαφύγουν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα / Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 23:00, άγνωστος τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, στην είσοδο του κτιρίου
LIFO NEWSROOM