Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για την τρύπα στο Μπιτ Παζάρ

Εισαγγελική παρέμβαση για την τρύπα στο Μπιτ Παζάρ Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε το περιστατικό με την τρύπα στο Μπιτ Παζάρ στη Θεσσαλονίκη, όπου τραυματίστηκαν δύο άτομα 19 ετών.

Το περασμένο Σάββατο στη στοά του Μπιτ Παζάρ άνοιξε μία τρύπα περίπου τριών μέτρων στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα, ένας άντρας και μία γυναίκα. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η 19χρονη υπέστη κατάγματα, ενώ ο συνομήλικός της άνδρας θλαστικά τραύματα.

Ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί η τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων, έπειτα από εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Σμυρνή.

Στο «κάδρο» της έρευνας βρίσκονται οι υπεύθυνοι συντήρησης ή επίβλεψης του χώρου και τυχόν οι ιδιοκτήτες του. Θα διεξαχθεί αυτοψία στο σημείο και θα συνταχθεί πραγματογνωμοσύνη από πλευράς δομικής και στατικής του χώρου, ενώ στη δικογραφία θα περιληφθούν οι ιατρικές γνωματεύσεις των δύο τραυματιών ώστε να αξιολογηθεί η βαρύτητα των τραυμάτων τους και οι ίδιοι θα κληθούν να καταθέσουν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM