Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε βενζινάδικο – Έπιασε φωτιά μία αντλία

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε βενζινάδικο – Έπιασε φωτιά μία αντλία Facebook Twitter
Φωτ.: thestival.gr
0

Σε αντλία υγρών καυσίμων πρατηρίου έπεσε ΙΧ αυτοκίνητο, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και εξετράπη της πορείας του.

Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι σε βενζινάδικο επί της οδού Γεωργικής Σχολής, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. 

Από την σφοδρή πρόσκρουση πήρε φωτιά το ΙΧ αυτοκίνητο και η αντλία υγρών καυσίμων, ενώ άμεσα σε λειτουργία τέθηκαν τα συστήματα πυρασφάλειας του καταστήματος. 

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δέκα πυροσβέστες, όπου έθεσαν σε πλήρη έλεγχο τη φωτιά. 

Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει το φως στο σχολείο

Ελλάδα / Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει το φως στο σχολείο

Οι γονείς καταγγέλλουν «εγκληματική αμέλεια» από πλευράς Δήμου Χαλκιδέων και Υπουργείου Παιδείας, κατηγορώντας τις αρμόδιες αρχές για την έλλειψη ελέγχων και συστηματικής συντήρησης των σχολικών εγκαταστάσεων
LIFO NEWSROOM