Θεσσαλονίκη: 58χρονος χτύπησε με φορτηγό τροχονόμο επειδή του έκοψε κλήση

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε με φορτηγό τροχονόμο επειδή του έκοψε κλήση Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / EUROKINISSI
0

Εκτός εαυτού φαίνεται ότι βγήκε ένας 58χρονος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όταν διαπίστωσε ότι αστυνομικός της Τροχαίας τού είχε κόψει κλήση για παράνομη στάθμευση.

Εν μέσω ύβρεων και απειλών, ανέβηκε στο φορτηγό του χτυπώντας στο πόδι τον αστυνομικό, ενώ πραγματοποιώντας αντικανονικούς ελιγμούς αποπειράθηκε άλλες δύο φορές να τον τραυματίσει κι ανέτρεψε την υπηρεσιακή του μηχανή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε προληπτικά στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ ο 58χρονος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα, καθώς εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη, επικίνδυνη οδήγηση εξύβριση και απειλή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Ελλάδα / Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Η θερμοκρασία εδάφους εμφανίστηκε αυξημένη κατά 10-12°C στην Κάτω Αχαΐα και έως 8-10°C στην Πάτρα, στις περιοχές που κάηκαν, γεγονός που πιθανώς επηρεάζει το μικροκλίμα
LIFO NEWSROOM