Θεσσαλονίκη: 29χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε την 60χρονη μητέρα του

Θεσσαλονίκη: 29χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε την 60χρονη μητέρα του Facebook Twitter
Φωτ.: Thestival.
0

Μια 60χρονη γυναίκα εντοπίστηκε από τις αρχές νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης και σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγη ώρα ο 29χρονος γιος της ομολόγησε ότι τη σκότωσε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thestival.gr, ο γιος της άτυχης γυναίκας συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα ασφαλείας Καλαμαριάς. Πριν λίγη ώρα ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος σκότωσε τη μητέρα του ενώ με βάση την ίδια πηγή ο καθ’ ομολογίαν δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε σχετική φαρμακευτική αγωγή.

Πληροφορίες που επικαλείται η ίδια πηγή αναφέρουν ότι πριν το τραγικό συμβάν μάνα και γιος είχαν έρθει σε έντονο διαπληκτισμό.

Λίγο μετά τις 17:00 και έπειτα από κλήσεις γειτόνων, η αστυνομία έφτασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Παπαδιαμάντη και εντόπισε νεκρή την 60χρονη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Βλέποντας τη μητέρα τους να τρέχει να σωθεί και τον πατέρα να την ακολουθεί με άγριες διαθέσεις, η 16χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος, προσπάθησαν να την βοηθήσουν
LIFO NEWSROOM
Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Ελλάδα / Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Τέσσερις Τουρκάλες υποστηρίζουν ότι τις έδιωξαν από εστιατόριο στη Χίο για να καθίσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την οικογένειά του - Η απάντηση του Τούρκου παραγωγού
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ