Θανατηφόρο τροχαίο στη Λακωνία: Νεκρός ανήλικος μετά από πρόσκρουση ΙΧ σε ελιά

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λακωνία: Νεκρός ανήλικος μετά από πρόσκρουση ΙΧ σε ελιά Facebook Twitter
0

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Λακωνία, με θύμα έναν ανήλικο επιβάτη. Το ΙΧ στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό όλων των επιβαινόντων.

Το δυστύχημα συνέβη στην επαρχιακή οδό Παλαιοπαναγιάς – Ξηροκαμπίου, όταν, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος αλλοδαπός ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με δέντρο. Στο όχημα επέβαιναν ακόμη μία 59χρονη αλλοδαπή και ένας ανήλικος.

Όλοι οι επιβάτες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο ανήλικος υπέκυψε στα τραύματά του.

Την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM