Ταχιάος σε LiFO για χαρτάκια σε μετρό Θεσσαλονίκης: Κι εγώ θα τα ανέβαζα στα social

Ταχιάος σε LiFO για χαρτάκια σε μετρό Θεσσαλονίκης: Κι εγώ θα τα έβγαζα φωτογραφία Facebook Twitter
0

«Ακόμη κι εγώ αν το έβλεπα θα το έβγαζα φωτογραφία και θα το ανέβαζα στα social» δηλώνει στη LiFO ο υφυπουργός υποδομών Νίκος Ταχιάος για τα κολλημένα χαρτιά στα εκδοτήρια στο μετρό Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηρίζει ως «πολύ κακή εικόνα» τα χαρτιά Α4, αν και όπως τονίζει, οφείλεται σε «υπερβάλλοντα ζήλο των υπαλλήλων που ενήργησαν με καλή πρόθεση θέλοντας να βοηθήσουν. Τα προβλήματα προκλήθηκαν λόγω της μεγάλης πίεσης που δέχθηκε το σύστημα» προσθέτοντας πως δεν έγιναν δοκιμές στα μηχανήματα

Όπως εξηγεί στη συνέχεια ο Νίκος Ταχιάος, το πρόβλημα προκαλείται γιατί δεν έχει γίνει η διασύνδεση με τις κάρτες και δεν έχει συνδεθεί ακόμη με το σύστημα ΔΙΑΣ. Οι υπάλληλοι πρέπει να είναι συνέχεια υπ' ατμόν να εφοδιάζουν τα μηχανήματα με κέρματα. «Είναι οι παιδικές ασθένειες του συστήματος» λέει ο υφυπουργός Υποδομών, καταλήγοντας στην εκτίμηση ότι «σύντομα θα εξαλειφθεί κάθε πρόβλημα».

Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ώρες αναρτήθηκαν στα social φωτογραφίες από το μετρό Θεσσαλονίκης με χαρτιά σε μέγεθος A4 να είναι κολλημένα στα εκδοτήρια, ενημερώνοντας τον κόσμο για προβλήματα που προκύπτουν. Μερικές κόλλες χαρτιού είναι γραμμένες στο χέρι και άλλες σε υπολογιστή. «Σάββατο και Κυριακή Δωρεάν διαδρομές», «Μόνο κέρματα» και «Δεν δίνει ρέστα από 10 ευρώ» είναι μερικά από όσα γράφουν στα χαρτάκια.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM