Συνελήφθη πρώην δήμαρχος που προσπάθησε να μεταφέρει παράνομα μετανάστες έναντι αμοιβής

Συνελήφθη πρώην δήμαρχος που προσπάθησε να μεταφέρει παράνομα μετανάστες έναντι αμοιβής Facebook Twitter
2

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας, για την εξάρθρωση κυκλώματος που μετέφερε παράνομα μετανάστες από το μικρό αεροδρόμιο του Μεσολογγίου, σε άλλες χώρες της Ευρώπης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια επιχείρησης που έκαναν στο Μεσολόγγι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τουλάχιστον πέντε άτομα, ανάμεσά τους και πρώην δήμαρχο του Μεσολογγίου τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, η αστυνομία βρήκε 7 ιρακινούς μετανάστες σε αεροσκάφος, ανάμεσα τους και τρία παιδιά, τους οποίους θα μετέφερε ο πρώην δήμαρχος έναντι των 30.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει ένα μικρό αεροσκάφος, καθώς και αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, ενώ συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση, καθώς και τον τρόπο που λειτουργούσε το κύκλωμα της παράνομης διακίνησης μεταναστών.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM