Δύο Γεωργιανοί, που παρίσταναν τους οδοντίατρους, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Οικονομικής Αστυνομίας, σε χώρο που λειτουργούσε ως οδοντιατρείο.
Οι συλληφθέντες είναι μία 34χρονη γυναίκα και ένας 27χρονος άντρας, οι οποίοι ασκούσαν το επάγγελμα του οδοντίατρου, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες χωρίς να έχουν πτυχίο ιατρικής, σε χώρο στον οποίο είχαν στήσει κανονικό οδοντιατρείο.
Ο αστυνομικός έλεγχος, έγινε ύστερα από ανώνυμη καταγγελία στην τηλεφωνική γραμμή 11012. Από τον φορολογικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο παράνομο οδοντιατρείο, διαπιστώθηκε παντελής έλλειψη βιβλίων και στοιχείων. Επίσης, βρέθηκαν επτά τετράδια με ιδιόχειρες ξενόγλωσσες σημειώσεις (ονόματα, ημερομηνίες και μεγάλα χρηματικά ποσά που λάμβαναν παράνομα οι συλληφθέντες από τους ασθενείς τους), 80 επαγγελματικές κάρτες και ένα μπλοκ σημειώσεων, με το επαγγελματικό λογότυπο της συλληφθείσας, καθώς και το ποσό των 800 ευρώ σε μετρητά.
Ο έλεγχος συνεχίζεται και, παράλληλα, θα ενημερωθούν η αρμόδια ΔΟΥ, η Περιφέρεια Αττικής και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος, για την ενεργοποίηση της διοικητικής διαδικασίας με στόχο την επιβολή των σχετικών φόρων και προστίμων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ελλάδα /
Σύλληψη δύο αλλοδαπών που παρίσταναν τους οδοντιάτρους
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Ο Τραμπ φέρεται να πιέζει τέσσερις χώρες να αποχωρήσουν από την ΕΕ, σύμφωνα με διαρροή
Χωρίς τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι η παγκόσμια περιοδεία Μποφίλιου, Χαρούλη
«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο
Ανθή Βούλγαρη: «Είναι σοβαρό» - Θα κινηθεί νομικά για επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το παιδί της
Πρίγκιπας Άντριου: Η πρώτη του εμφάνιση σε βασιλική εκδήλωση μετά την αφαίρεση των πριγκιπικών του τίτλων
σχόλια