Στρεπτόκοκκος σε μαθητές στα Ιωάννινα οδηγεί σε κλείσιμο δημοτικού σχολείου

Κλείνει σχολείο των Ιωαννίνων λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Κλειστό θα μείνει για ένα 48ωρο ένα σχολείο των Ιωαννίνων εξαιτίας κρουσμάτων στρεπτόκοκκου που εντοπίστηκαν σε μαθητές του.

Έπειτα από απόφαση του δημάρχου των Ιωαννίνων τα μαθήματα λόγω των κρουσμάτων στρεπτόκοκκου δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε αύριο, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου αλλά ούτε και την Παρασκευή 1η Μαρτίου. Όπως αναφέρει το τοπικό site ipeirotika.gr, τα κρούσματα εντοπίστηκαν στο 5ο δημοτικό σχολείο.

Η απόφαση για την αναστολή των μαθημάτων ελήφθη έπειτα από αίτημα Ιατρού της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, έγγραφο της Διευθύντριας του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων και εισήγηση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM