Στο λιμάνι του Πειραιά δύο πλοία με 70 μετανάστες- πρόσφυγες

Στο λιμάνι του Πειραιά δύο πλοία με 70 μετανάστες- πρόσφυγες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε στις 6. 30 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό Νήσος Σάμος μεταφέροντας 32 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη και 7 από τη Χίο.

Λίγο αργότερα, στις 8.05 το πρωί έφτασε και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο blue star 1 μεταφέροντας 15 μετανάστες και πρόσφυγες από την Κω και 16 από τη Λέρο.

Να σημειωθεί ότι καμία διάσωση και περισυλλογή μεταναστών και προσφύγων δεν σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή.

Το ίδιο διάστημα, επίσης, δεν υπήρξε αποβίβαση μεταναστών και προσφύγων με λέμβους σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Ελλάδα / Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Το ποσοστό των γυναικών που βίωσαν σεξουαλική βία ως παιδιά στην Ελλάδα ανέρχεται σε 12,1% και το ποσοστό των ανδρών 15,3% - Παγκόσμια έρευνα με επικεφαλής την Ελληνίδα Εμμανουέλα Γακίδου
LIFO NEWSROOM