Στην Ελλάδα ο Ματ Ντίλον για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Στην Ελλάδα ο Ματ Ντίλον για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook/Orestis Andreadakis
0

Ο κινηματογραφικός αστέρας του Χόλιγουντ Ματ Ντίλον βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο των γυρισμάτων για τη νέα του ταινία "Haunted Heart".

Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Thessaloniki International Film Festival, ενημέρωσε για την παρουσία του ηθοποιού στη χώρα αλλά και για τα όσα έχει κάνει έως τώρα.

Βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για δύο ημέρες, αλλά θέλησε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί σε ιστορικά μνημεία και να απολαύει την τοπική κουζίνα.

Ξεναγήθηκε στους χώρους του Thessaloniki International Film Festival και εμφανίστηκε «ενθουσιασμένος» από την «ιστορική αίθουσα Ολύμπιον ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τα αντίγραφα της συλλογής κινηματογραφικών γιγαντοαφισών HELLAFFI που εκτίθενται στους χώρους του Φεστιβάλ», σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Ανδρεαδάκη.

Επιπλέον, έλαβε ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αλλά και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί και στις δύο διοργανώσεις, στην πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί.

«Ήταν ιδιαίτερα ευγενικός και φιλικός, έκανε χιούμορ, μίλησε για τις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει κάνοντας θερμή μνεία στον Γιώργο Λάνθιμο και τη μικρού μήκους "Nimic" (2019) όπου πρωταγωνιστούσε με την Δάφνη Πατακιά».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ