Στάση εργασίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ την Παρασκευή: Ποιες ώρες τραβούν «χειρόφρενο»

Στάση εργασίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ την Παρασκευή: Ποιες ώρες τραβούν «χειρόφρενο» Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για τρεις ώρες την Παρασκευή το Μετρό, ο ΗΣΑΠ και το Τραμ, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Σωματείου, οι εργαζόμενοι θα τραβήξουν «χειρόφρενο» από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00, προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του εργαζομένου που έχασε τη ζωή του στο εργατικό δυστύχημα στις γραμμές του ΗΣΑΠ.

«Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1. Όλοι οι συνάδελφοι του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19/11/2021, στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ΄ νεκροταφείο Αθηνών» αναφέρουν στη ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ και καταλήγουν ως εξής:

«Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19/11/2021 τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00. Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή που αρίστευσε, μιλά στη LIFO

Ελλάδα / Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή, μιλά στη LIFO

Η συντονίστρια του προγράμματος «Άμεση Ανακούφιση Προσφύγων και Μεταναστών» των Παιδικών Χωριών SOS στη Λέσβο, μιλά για την επιτυχία του 18χρονου παιδιού αλλά και για τι θα πρέπει να κάνει πλέον η πολιτεία

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ