Στα λευκά Πάρνηθα και Πεντέλη

Στα λευκά Πάρνηθα και Πεντέλη Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ μέχρι το καζίνο, καθώς χιόνισε το βράδυ στην Πάρνηθα και στην Πεντέλη αλλά και σε περιοχές των βορείων προαστίων, όπως ο Άγιος Στέφανος και η Ροδόπολη.

Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν επικρατούν στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, με  χιονοπτώσεις και ομίχλες κατά τόπους ενώ έχει χιονίσει ακόμη και στο οροπέδιο Λασιθίου.

Προβλήματα αναμένονται για όσους ταξιδέψουν σήμερα με πλοίο αφού προβλέπονται μέχρι και 9 Μποφόρ στα πελάγη και είναι καλό να υπάρχει επικοινωνία προηγουμένως με τα λιμεναρχεία. Προς το παρόν πάντως τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το Μεγάλο Σάββατο. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ελλάδα / Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ο πρωθυπουργός τόνισε τον μετασχηματιστικό ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαίδευση, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να ενισχύσει το έργο των εκπαιδευτικών και να προσφέρει στους μαθητές νέους τρόπους μάθησης
LIFO NEWSROOM