Σέρρες: Οικιακή βοηθός έκλεψε κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από ηλικιωμένη - Τα βρήκαν σπίτι της

Σέρρες: Οικιακή βοηθός έκλεψε κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από ηλικιωμένη - Τα βρήκαν σπίτι της Facebook Twitter
0

Μια 52χρονη γυναίκα στις Σέρρες κατηγορείται πως αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από σπίτι όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, ύστερα από καταγγελία της 83χρονης εργοδότριάς της, όταν εκείνη διαπίστωσε ότι έλειπαν από το σπίτι διάφορα κοσμήματα.

Από την έρευνα των αστυνομικών δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι της 83χρονης, οπότε οι υποψίες τους στράφηκαν στην 52χρονη Ελληνίδα.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της, όπου εντοπίστηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα και υπό αυτές τις συνθήκες σχηματίστηκε εις βάρος της δικογραφία για κλοπή, η οποία θα διαβιβαστεί στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Σερρών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η κατηγορούμενη οικιακή βοηθός προέβη στην κλοπή των κοσμημάτων τμηματικά από τις αρχές Απριλίου έως και λίγα 24ωρα πριν εξιχνιαστεί η φερόμενη δράση της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΙΤΙΑ

Ελλάδα / Πώς έγινε η έκρηξη στη Βιολάντα: Το πιο πιθανό σενάριο για τα αίτια - Γιατί ψάχνουν τους σωλήνες παροχής αερίου

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού αναζητά τα ακριβή αίτια, ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται η ακαριαία ανάφλεξη που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας
THE LIFO TEAM
ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Νέα ανακοίνωση για τις οικογένειες των θυμάτων - «Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα»

Πρόκειται για την τρίτη ανακοίνωσή της, ενημερώνοντας για τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων, πέραν των νόμιμων αποζημιώσεων που θα λάβουν
THE LIFO TEAM