Self tests: Πώς θα διατεθούν τις επόμενες ημέρες σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζόμενους

Self tests: Πώς θα διατεθούν τις επόμενες ημέρες σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζόμενους Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Μόνο σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και φοιτητές θα δοθούν τις επόμενες ημέρες τα self tests που πρέπει να γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, από αύριο, Τετάρτη, έως και το Σάββατο (8/5), τα φαρμακεία θα δίνουν self tests μόνο σε εκπαιδευτικούς, μαθητές, στο διοικητικό προσωπικό της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως και σε φοιτητές που κάνουν πρακτική άσκηση.

Το δεύτερο τεστ των μαθητών και των εκπαιδευτικών για την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα (10/5), διευκρίνισαν πηγές του υπουργείου Υγείας που επικαλείται η «Καθημερινή».

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες ομάδες των δικαιούχων- δηλαδή δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι- θα λάβουν το επόμενο self test από τη Δευτέρα (10/5). Θα μπορούν να το πραγματοποιήσουν και να δηλώσουν το αποτέλεσμά του καθ΄όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM
Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Ελλάδα / Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Δεν προκαλεί ανησυχία η μετασεισμική δραστηριότητα, λέει ο καθηγητής Σεισμολογίας του ΑΠΘ – Πώς εξηγεί τη φύση των βαθιών σεισμών στο Νότιο Αιγαίο
LIFO NEWSROOM