Σεισμός μεταξύ Πάτρας- Αντιρρίου

Σεισμός μεταξύ Πάτρας- Αντιρρίου Facebook Twitter
0

Σεισμός της τάξης των 3,7 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στην Πάτρα.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στην Πάτρα, την Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε δύο χιλιόμετρα δυτικά του Αντιρρίου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε περίπου στα 11 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 11 χιλιόμετρα βόρεια από την Πάτρα.

Σεισμός μεταξύ Πάτρας- Αντιρρίου Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM