Σε εξέλιξη φωτιά στην Κάρυστο

Σε εξέλιξη φωτιά στην Κάρυστο Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στην Κάρυστο, στην περιοχή Σχίζαλη. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο, μέσα σε χαράδρα και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές, όπως τόνισε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στο ΑΠΕ - ΜΠΕ.

 


Αυτή την ώρα επιχειρούν για την κατάσβεσή της 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Σημειώνεται ότι τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: Καταδικάστηκε καρδιοχειρουργός για «φακελάκι» – Τέσσερα χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 40.000 ευρώ

Ελλάδα / Λάρισα: Καταδικάστηκε καρδιοχειρουργός για «φακελάκι» – Τέσσερα χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 40.000 ευρώ

Η υπεράσπιση ισχυρίστηκε ότι ο γιατρός ουδέποτε άγγιξε τον φάκελο με τα χρήματα και ζήτησε να διενεργηθεί έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού
LIFO NEWSROOM