Σαρωτικοί έλεγχοι στην εστίαση από αύριο, για ανεμβολίαστους

Σαρωτικοί έλεγχοι στην εστίαση από αύριο, για ανεμβολίαστους Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Ειδικό πρόγραμμα ελέγχων ξεκινά αύριο, Σάββατο, σε καταστήματα εστίασης, καθώς τίθεται σε ισχύ η άρση των απαγορεύσεων για τους εμβολιασμένους. 

Μεικτά κλιμάκια της αστυνομίας, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και άλλων αρμόδιων υπηρεσιών θα επικεντρώνονται στους ελέγχους πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης αλλά και ταυτοπροσωπίας σε όσους βρίσκονται σε κλειστούς χώρους επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης. 

Οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν από τα αστικά κέντρα, αλλά θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα. Για τον σκοπό αυτό, από αύριο θα διατεθούν χιλιάδες αστυνομικοί οι οποίοι, μαζί με τις συναρμόδιες υπηρεσίες, θα κάνουν κάνουν περιπολίες και ελέγχους. 

Υπενθυμίζεται ότι αίρονται τα περιοριστικά μέτρα για τις περιοχές που είναι στο «κόκκινο», δηλαδή της απαγόρευσης κυκλοφορίας τις μεταμεσονύχτιες ώρες και της μουσικής σε χώρους εστίασης και διασκέδασης. 

Επίσης, στους αμιγείς κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες θα έχουν πλήρη ελευθερία. Στους μεικτούς χώρους θα συνεχίσουν να ισχύουν τα μέτρα που εφαρμόζονταν έως τώρα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2024: Συμβουλές για το Μηχανογραφικό - Ποια τα χαρακτηριστικά για «σχολές του μέλλοντος»

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2024: Συμβουλές για το Μηχανογραφικό - Ποια τα χαρακτηριστικά για «σχολές του μέλλοντος»

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, στις 28 Ιουνίου 2024, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα πρέπει να έχουν αποκτήσει τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας για να καταθέσουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό τους Δελτίο
NEWSROOM