Σαμοθράκη: Συνεχίζει τα δρομολόγια το Andros Jet

Σαμοθράκη: Συνεχίζει τα δρομολόγια το Andros Jet Facebook Twitter
0

Τα δρομολόγια του Andros Jet από και προς Σαμοθράκη θα συνεχιστούν και αύριο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία SEAJETS.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η  SEAJETS σε συντονισμό με το υπουργείο Ναυτιλίας και εν αναμονή των εξελίξεων της επαναδρομολόγησης των τοπικών πλοίων θα εκτελέσει αύριο Πέμπτη 22/8 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο «Andros Jet» τα δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη στις 9.30 και στις 15.00 και από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη στις 12.00 και στις 18.00.

Σε περίπτωση μη δρομολόγησης του τοπικού πλοίου άμεσα, η SEAJETS θα παραμείνει και τις επόμενες μέρες στη σύνδεση Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκης.

Τα νέα δρομολόγια θα γνωστοποιούνται με ανακοίνωση της εταιρείας μας 24 ώρες πριν, με πρόθεση να παραμένουν στα συγκεκριμένα ωράρια για διευκόλυνση του επιβατικού κοινού. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ελλάδα / Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ο πρωθυπουργός τόνισε τον μετασχηματιστικό ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαίδευση, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να ενισχύσει το έργο των εκπαιδευτικών και να προσφέρει στους μαθητές νέους τρόπους μάθησης
LIFO NEWSROOM