Σακελλαροπούλου για αυτισμό: Να αναγνωρίσουμε και να στηρίξουμε τις ανάγκες αυτών των ανθρώπων

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου με μωβ πουκάμισο Facebook Twitter
Φωτ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
0

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρακολούθησε τον αγώνα δρόμου που διοργάνωσε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Race for AutismGr».

Αμέσως μετά, η κα Σακελλαροπούλου υπογράμμισε την ανάγκη να υποστηρίξουμε κάθε προσπάθεια που μπορεί να βοηθήσει τα αυτιστικά άτομα να γίνουν πιο λειτουργικά.

«Σήμερα, παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό, βρίσκομαι εδώ για να υπογραμμίσω την ανάγκη να στρέψουμε το βλέμμα σε μια πολύπλοκη διαταραχή. Να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες των ανθρώπων αυτών, να συμπαρασταθούμε στις οικογένειες και τους φροντιστές τους, που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα. Και να υποστηρίξουμε κάθε προσπάθεια που μπορεί να βοηθήσει τα αυτιστικά άτομα να γίνουν πιο λειτουργικά. Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές τόσο για τη σημερινή εκδήλωση, όσο και για τον αγώνα τους ενάντια στην άγνοια και την προκατάληψη», τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σακελλαροπούλου για αυτισμό: Να αναγνωρίσουμε και να στηρίξουμε τις ανάγκες αυτών των ανθρώπων Facebook Twitter
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Γιώργος Πατούλης και η Δόμνα Μιχαηλίδου / Φωτ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Σακελλαροπούλου για αυτισμό: Να αναγνωρίσουμε και να στηρίξουμε τις ανάγκες αυτών των ανθρώπων Facebook Twitter
Φωτ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ