Ρόδος: 13χρονη καταγγέλλει αρπαγή και βιασμό από 17χρονο - «Έδρασε με παρότρυνση του πατέρα του»

Ρόδος: 13χρονη καταγγέλλει αρπαγή και βιασμό από 17χρονο - «Δρούσε με παρότρυνση του πατέρα του» Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Δικογραφία κατά ενός 17χρονου από τη Ρόδο σχηματίστηκε από τις Αρχές Ασφαλείας με την κατηγορία της αρπαγής και του βιασμού μίας 13χρονης. Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και ο 41χρονος πατέρας του. 

Η ανήλικη, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το dimokratiki.gr, κατήγγειλε πως ο 17χρονος την εξανάγκασε δια της βίας να εισέλθει σε αυτοκίνητο στις 4 Φεβρουαρίου, ενώ εκείνη πήγαινε το σπίτι της γιαγιάς της. Όπως είπε, είχε δει ελάχιστες φορές τον έφηβο. 

Το όχημα οδηγούσε ένας μεγαλύτερος άνδρας, πιθανόν ο πατέρας του, όπως είπε η 13χρονη. Οι δύο άνδρες την οδήγησαν σε άγνωστο σπίτι και εκεί βιάστηκε από τον 17χρονο. Ο πατέρας του, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, τον παρότρυνε να την κακοποιήσει. 

Από την έρευνα της αστυνομίας, βρέθηκαν τα στοιχεία των δύο υπόπτων και στη συνέχεια τέθηκαν υπό κράτηση. Η ανήλικη, που να σημειωθεί υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, τους αναγνώρισε. 

Η δικογραφία σχηματίστηκε εκτός των ορίων του αυτοφώρου και θα υποβληθεί στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μίνι κρίση στην Κάσο: Τουρκικά πολεμικά περιπολούν ιταλικό σκάφος που ποντίζει καλώδια

Ελλάδα / «Μίνι κρίση» στην Κάσο: Τουρκικά πολεμικά περιπολούν ιταλικό σκάφος που ποντίζει καλώδια

Η ανάπτυξη πλοίων του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στην περιοχή είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη και ελληνικών πολεμικών πλοίων, αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών
LIFO NEWSROOM
Μάτι, 6 χρόνια μετά: Οι συγγενείς των 104 νεκρών και οι επιζήσαντες ζητούν δικαιοσύνη

Ελλάδα / Μάτι, 6 χρόνια μετά: Οι συγγενείς των 104 νεκρών και οι επιζώντες ζητούν δικαιοσύνη

Oι μνήμες παραμένουν νωπές για τους συγγενείς των 104 νεκρών, τους δεκάδες ευγκαυματίες και πολυτραυματίες, καθώς και για τους κατοίκους που είδαν κόπους μιας ζωής να χάνονται
LIFO NEWSROOM