ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Ραφήνα: Ταλαιπωρία για 586 επιβάτες - Ταχύπλοο καθηλώθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Ραφήνα: Ταλαιπωρία για 586 επιβάτες - Ταχύπλοο καθηλώθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών Facebook Twitter
Φωτογραφία: Seajets
0

Ανεκτέλεστο θα παραμείνει το δρομολόγιο του ταχύπλοου Naxos Jet το οποίο βρίσκεται καθηλωμένο στο λιμάνι της Ραφήνας λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. 

Το ταχύπλοο της Sea Jets θα εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο σήμερα στις 15:00 με προορισμούς την Άνδρο, την Τήνο, τη Μύκονο, την Πάρο και τη Νάξο, ωστόσο το πλοίο θα παραμείνει στη Ραφήνα. Το γεγονός αυτό προκάλεσε τεράστια ταλαιπωρία για τους 586 επιβάτες που περίμεναν να αναχωρήσουν για τα νησιά των Κυκλάδων.

Οι επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με άλλα πλοία που αποπλέουν από το λιμάνι της Ραφήνας.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο θα προωθηθούν στα νησιά με το συμβατικό Aqua Blue της ίδιας εταιρείας, ενώ οι επιβάτες με προορισμό την Πάρο και τη Νάξο θα προωθηθούν στα νησιά με το ταχύπλοο Super Express της Golden Star Ferries. 

Το Aqua Blue αναχώρησε από τη Ραφήνα στις 16:30 και το SuperExpress θα αναχωρήσει στις 17:30. 

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Ελλάδα / Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Η φωτιά στην Κερατέα, που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και εξαπλώθηκε σε πολλές περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής, άφησε πίσω της έναν νεκρό, κατεστραμμένες κατοικίες, περιουσίες, αγροτικές και δασικές εκτάσεις
LIFO NEWSROOM