Πτώση Canadair: Οι πρώτες πληροφορίες για τους πιλότους

Πτώση Canadair: Οι πρώτες πληροφορίες για τους πιλότους Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: EUROKINISSI
0

Λιγοστά είναι αυτά που έχουν γίνει γνωστά για τους δύο πιλότους που επέβαιναν στο Canadair, το οποίο συνετρίβη στην Κάρυστο, κατά την κατάσβεση των φωτιών.

Οι επιβαίνοντες του Canadair CL-215, που κατέπεσε σε δύσβατο σημείο, είναι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας και επιχειρούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Πλατανιστού, όπου μαινόταν από το πρωί η φωτιά στην Κάρυστο.

Ο ένας εκ των δύο - παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για τον κυβερνήτη ή τον συγκυβερνήτη - είναι ένας άνδρας 26 ετών.

Στην περιοχή έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση για την κατάσβεση της φωτιάς στο σημείο, ώστε να μπορέσει να μεταβούν οι διασώστες.

Σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία έχει συγκεντρωθεί στο Πεντάγωνο και ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα / «Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε το τότε πολιτικό κόμμα «Χρυσή Αυγή», ως εγκληματική οργάνωση, ενώ ορισμένα ηγετικά της στελέχη κρίθηκαν ένοχα και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
LIFO NEWSROOM