ΒΑΣΕΙΣ 2024

Πρόσφυγες προσφέρουν τη βοήθειά τους στους πυρόπληκτους

Πρόσφυγες προσφέρουν τη βοήθειά τους στους πυρόπληκτους Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Βοήθεια στους πληγέντες των πυρκαγιών προσφέρουν πρόσφυγες σε συνεργασία με την οργάνωση ''SolidarityNow'', με στόχο την κάλυψη των άμεσων αναγκών των πυρόπληκτων. 

Ομάδες ειδικών και εθελοντών βρίσκονται, καθημερινά, στο Μάτι, αλλά και στην Κινέτα, συμβάλλοντας στην καταγραφή των αναγκών, στη διαχείριση των δωρεών, στην παροχή βοήθειας και στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις παρούσες επείγουσες ανάγκες, τόσο σε είδη όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.

«Είναι πολύ σημαντικό που αυτό γίνεται, σε κλίμα αμοιβαιότητας, από μικτές ομάδες εργαζομένων της οργάνωσης, εθελοντών αλλά και προσφύγων (...) που θέλησαν να ανταποδώσουν με τον τρόπο τους τη βοήθεια που τους προσφέρεται», σημειώνει η γενική διευθύντρια του "SolidarityNow", Αντιγόνη Λυμπεράκη.

«Τώρα που οι ανάγκες των ανθρώπων είναι επιτακτικές - από στέγαση και ψυχολογική υποστήριξη μέχρι επιδόματα βοήθειας, δεν πρέπει να χάσουμε πολύτιμο χρόνο», προσθέτει.

Από την Πέμπτη, ομάδα του SolidarityNow υποστηρίζει τα θύματα των πυρκαγιών και στη διαδικασία αίτησης των κοινωνικών επιδομάτων.

Ελλάδα
0

ΒΑΣΕΙΣ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διήμερη αποχή από ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποφάσισαν οι γιατροί

Ελλάδα / Διήμερη αποχή από ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποφάσισαν οι γιατροί

Αντιδρούν στη διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και προβλέπει αυστηρές κυρώσεις σε περίπτωση που οι ιδιώτες γιατροί αρνηθούν να στηρίξουν το ΕΣΥ
LIFO NEWSROOM