Προβλήματα στην κίνηση λόγω της συγκέντρωσης έξω από το ΣτΕ

Προβλήματα στην κίνηση λόγω της συγκέντρωσης έξω από το ΣτΕ Facebook Twitter
0

Συνταξιούχοι του Ενιαίου Δικτύου πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας, στην ολομέλεια του οποίου συζητείται η αίτηση ακύρωσης από τις συνταξιουχικές οργανώσεις του νόμου 4387 του πρώην υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου.

 

Η αίτηση ακύρωσης του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων έχει να κάνει με τον επανυπολογισμό-αναπροσαρμογή κύριων και επικουρικών συντάξεων καθώς και την περικοπή άνω των 1.300 ευρώ του αθροίσματος μικτών κύριων και επικουρικών.

 

Η σημερινή κινητοποίηση γίνεται σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών-ΟΤΕ, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΣΑ και Θυγατρικών Εταιρειών και στηρίζεται από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

 

Οι συνταξιούχοι «απαιτούν» δικαιοσύνη από τους δικαστές που δικάζουν την υπόθεση, καθώς και λογικές και πραγματικές λύσεις στο θέμα του ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού.

 

Η κυκλοφορία στην Πανεπιστημίου αυτή τη στιγμή γίνεται με προβλήματα καθώς ο δρόμος μπροστά στο ΣτΕ είναι κλειστός εκτός από την αριστερή λωρίδα όπου μπορούν να κινηθούν τα οχήματα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM