Πολυτεχνείο: «Φρούριο» η Αθήνα με 6.000 αστυνομικούς και drones - Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

Πολυτεχνείο: «Φρούριο» η Αθήνα με 6.000 αστυνομικούς και drones - Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Αυστηρά είναι τα μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας ενόψει της 48ης επετείου του Πολυτεχνείου, με τις εκδηλώσεις να ξεκινούν από σήμερα και να ολοκληρώνονται την Τετάρτη με την πορεία μνήμης.

Ο μέχρι τώρα σχεδιασμός περιλαμβάνει περίπου 6.000 αστυνομικούς από όλες τις υπηρεσίες της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης, αναφέρει ρεπορτάζ του OPEN. Στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων, ήδη από το βράδυ της Κυριακής πανεπιστημιακά ιδρύματα φυλάσσονται από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο καταλήψεων.

Στο αυστηρά επιχειρησιακό κομμάτι του σχεδιασμού πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τα drone αλλά και τα ελικόπτερα τα οποία θα πετούν συνεχώς και θα δίνουν απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Ήδη πραγματοποιούνται έλεγχοι σε ταράτσες κτηρίων, όπως αναφέρει το Open.

Παράλληλα, αυξημένη αστυνομική παρουσία θα υπάρχει και σε κυβερνητικά κτίρια και πρεσβείες για την αποτροπή τυχόν καταδρομικών επιθέσεων, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ