Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς - Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Κεφαλονιά και Νεμέα

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς - Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Κεφαλονιά και Νεμέα Facebook Twitter
0

Πολύ υψηλός παραμένει ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης, διαγράφεται πολύ υψηλός κίνδυνος (δείκτης 4) για τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Κορινθίας, Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Χανίων και τα Κύθηρα. Εξάλλου, υψηλός είναι ο κίνδυνος (δείκτης 3) για τους νομούς Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Φωκίδας, Εύβοιας, Αχαΐας, Ηλείας, Αρκαδίας, Ρεθύμνης, Ηρακλείου, Λασιθίου, τα νησιά της Ζακύνθου, Κεφαλονιάς, Ρόδου, Καρπάθου, Κάσου, καθώς και για τις Βόρειες Σποράδες.

 

Το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 58 αγροτοδασικές πυρκαγιές, οι περισσότερες εκ των οποίων αντιμετωπίστηκαν άμεσα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Η κατάσταση στις υπόλοιπες έχει ως εξής: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν χθες στις περιοχές Σιμωτάτα Κεφαλονιάς και Κούτσι Νεμέας στην Κόρινθο, ενώ οριοθετημένη, χωρίς ενεργό μέτωπο, είναι η φωτιά που ξέσπασε προχθές σε αγροτική έκταση στην Αιγείρα Αχαΐας.

 

Επίσης, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στην περιοχή Κεφαλόβρυσο Τρικάλων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Ελλάδα / Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Το ποσοστό των γυναικών που βίωσαν σεξουαλική βία ως παιδιά στην Ελλάδα ανέρχεται σε 12,1% και το ποσοστό των ανδρών 15,3% - Παγκόσμια έρευνα με επικεφαλής την Ελληνίδα Εμμανουέλα Γακίδου
LIFO NEWSROOM