Πέτσας: Τη Δευτέρα θα καταβληθεί το κοινωνικό μέρισμα

Πέτσας: Τη Δευτέρα θα καταβληθεί το κοινωνικό μέρισμα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την Δευτέρα αναμένεται να καταβληθεί το κοινωνικό μέρισμα στους περισσότερους δικαιούχους.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δήλωσε ότι το κοινωνικό μέρισμα κατά 90% θα καταβληθεί αύριο, Δευτέρα στους δικαιούχους.

Ωστόσο, εξήγησε ότι: «Είναι ένα τεχνικό ζήτημα, που αφορά τις τράπεζες. Εφόσον μέχρι αύριο το μεσημέρι μπορέσουν να έχουν φορτώσει τα στοιχεία των δικαιούχων, θα πιστωθούν μέχρι αύριο το απόγευμα τα χρήματα στον λογαριασμό τους και όσα δεν προλάβουν, θα είναι την Τρίτη».

Σε κάθε περίπτωση θα έχει τελειώσει η διαδικασία μέχρι τις 31 του μηνός» τόνισε ο κ. Στέλιος Πέτσας, στο «Star Κεντρικής Ελλάδας».

Το κοινωνικό μέρισμα είναι 700 ευρώ και μέχρι να κλείσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων, είχαν εγκριθεί περισσότερες από 266.000 αιτήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας www.koinonikomerisma.gr.

Σημειώνεται ότι, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η πλατφόρμα πρόκειται να παραμείνει ανοικτή έως τις 15 Ιανουαρίου προκειμένου το διάστημα αυτό να υποβληθούν ενστάσεις από πολίτες, οι οποίοι εφόσον το δικαιούνται θα το λάβουν στις αρχές του χρόνου.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί φέτος σε περισσότερα από 307.000 νοικοκυριά που αντιστοιχούν σε περισσότερους από 1 εκατ. πολίτες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ