Την στήριξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, εξέφρασε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελεία Πελώνη. 

 

«Συμφωνεί η κυβέρνηση με την οιονεί δικαστική κρίση της κυρίας Μενδώνη ότι ο κ. Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος;» ερωτήθηκε η κα Πελώνη που απάντησε: «Ήταν μία ατυχής έκφραση. Αυτό το κρίνει η Δικαιοσύνη».

 

«Η κυβέρνηση συμμερίζεται την άποψη της κ. Μενδώνη ότι εξαπατήθηκε;» ερωτήθηκε στη συνέχεια από δημοσιογράφο που της επισήμανε ότι τίθεται θέμα απομάκρυνσης της υπουργού Πολιτισμού και από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. «Ένας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός όπως ήταν αυτός δεν συνιστά λόγω αποπομπής, η κυβέρνηση στηρίζει την κ. Μενδώνη , είναι μία καλή υπουργός με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού», απάντησε η κα Πελώνη. 

 

Ερωτηθείσα γιατί η κυβέρνηση απέδωσε σε προσωπικούς λόγους την παραίτηση Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο, η lα Πελώνη απάντησε πως ο, υπό κατηγορία πλέον, πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής, ανέφερε τους λόγους παραίτησής του στην επιστολή του.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr