Πειραιάς: Λήξη συναγερμού μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο Blue Star 1

Πειραιάς: Λήξη συναγερμού μετά το τηλεφώνημα για βόμβα Facebook Twitter
Φωτ. από τους επιβάτες που επιβιβάζονται στο πλοίο μετά τη λήξη συναγερμού για βόμβα στο Blue Star 1 /orangepress.gr
0

Έληξε ο συναγερμός στο λιμάνι το Πειραιά, μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο Blue Star 1.

Λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής, ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι που πραγματοποιούνταν στο Blue Star 1 που βρίσκεται στην πύλη Ε2 και επιβεβαιώθηκε ότι το τηλεφώνημα για βόμβα, επρόκειτο για φάρσα.

Το πλήρωμα επανήλθε στο πλοίο και περίπου στις 21:45 ξεκίνησαν να επιβιβάζονται και οι 750 επιβάτες, με προορισμό τη Χίο και τη Μυτιλήνη.

Σημειώνεται πως το τηλεφώνημα για βόμβα έγινε μόλις πέντε λεπτά πριν την αναχώρησή του, στις 20:00 το απόγευμα της Κυριακής, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός στο σημείο.

Τέλος, σημειώνεται πως το πλοίο θα ξεκινήσει με περισσότερες από δυο ώρες καθυστέρηση τη διαδρομή του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM