Παύλος Πολάκης: Η κατάθεση του αστυνομικού για το επεισόδιο στην ταβέρνα

Ο Παύλος Πολάκης στον δρόμο Facebook Twitter
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
0

Στη δημοσιότητα έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόφορος Μπουτσικάκος, την κατάθεση του αστυνομικού για το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη σε ταβέρνα στο Μοσχάτο.

Στην κατάθεση, ο αστυνομικός αναφέρεται στην παρέμβαση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μην κοπεί κλήση για παράβαση των μέτρων, ενώ υποστηρίζει ότι απειλήθηκε με δυσμενή μετάθεση. «"Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση κ να δεις που θα σε στείλω"», είπε ο Παύλος Πολάκης στον αστυνομικό, σύμφωνα με την κατάθεση.

«Την ώρα της σύνταξης της πράξης επιβολής προστίμου, καθήμενος πελάτης, ο οποίος τυγχάνει και βουλευτής εν ενεργεία της Ελληνικής Βουλής, κύριος Πολάκης Παύλος, (τον οποίο αναγνώρισα λόγω της ιδιότητάς του καθώς και ότι η Υπηρεσία μου έχει αναλάβει την φρούρηση της οικίας του) μας προσέγγισε και μας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά να σταματήσουμε τον έλεγχο και την επιβολή προστίμου και να αποχωρήσουμε. Άμεσα του εξηγήθηκε ότι κάτι τέτοιο αντικρούεται στο αστυνομικό μας καθήκον και ότι ο έλεγχος θα συνεχιστεί κανονικά και η επιβολή προστίμου θα επιβληθεί ως διέπει η κείμενη νομοθεσία», αναφέρει στην κατάθεσή του ο αστυνομικός.

«Τότε ύψωσε τον τόνο της φωνής του επαναλαμβάνοντας τα προαναφερόμενα και ζητώντας τα στοιχεία του αναφερόντος συμπεριφορά η οποία την στιγμή εκείνη δυσχέραινε το αστυνομικό μας έργο συνεχίζοντας να επαναλαμβάνει ότι αυτό που κάνουμε είναι ντροπή μας και ρεζιλίκι να ακολουθούμε τέτοιες νομοθεσίες και εντολές. Του ανέφερα τα στοιχεία μου κανονικά (βαθμό, ονοματεπώνυμο και Υπηρεσία που υπηρετώ) και ως απάντηση έλαβα ΄Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας, κύριο Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση και να δεις που θα σε στείλω’ απευθυνόμενος στο πρόσωπό μου και απομακρύνθηκε να μιλήσει στο τηλέφωνο», προσθέτει.

Η ανάρτηση του βουλευτού της ΝΔ για το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη

«Ο Πολάκης απειλεί αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας! «Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση κ να δεις που θα σε στείλω». Μετά τις απόψεις του για τη δικαιοσύνη, το alter ego του Α. Τσίπρα ξαναχτυπά εναντίον αστυνομικών οι οποίοι απλά έκαναν τη δουλειά τους!», γράφει ο Μπουτσικάκης, παραθέτοντας την κατάθεση του αστυνομικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης σε χθεσινή του ανάρτηση αναφέρθηκε στο περιστατικό που διαδραματίστηκε στην ψαροταβέρνα, υποστηρίζοντας ότι δύο αστυνομικοί επιχείρησαν να κόψουν πρόστιμο σε σερβιτόρο -συγγενή του ιδιοκτήτη- που είχε βγάλει τη μάσκα του, για να φάει.

Ο βουλευτής, παραδέχεται στην ανάρτησή του πως παρενέβη και ότι ο υποδιοικητής του τμήματος Μοσχάτου διαμαρτυρήθηκε στον πολιτικό ότι εμποδίζει τον έλεγχο. Μάλιστα απειλεί με μηνύσεις Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που, κατά τον ίδιο, παρουσιάζουν διαφορετικά το γεγονός. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ