Πάτρα: Πυρομανή που καίει οχήματα σε πυλωτές αναζητά η αστυνομία

Πάτρα: Πυρομανή που καίει οχήματα σε πυλωτές αναζητά η αστυνομία Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που βάζουν φωτιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και δίκυκλα. Ήδη, μέχρι τώρα, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον οκτώ περιπτώσεις.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το νεαρό που ομολόγησε δυο εμπρησμούς οχημάτων την Κυριακή στις οδούς Ροδεσίας και Λύκωνος και τώρα αναζητείται το δεύτερο άτομο που βάζει φωτιές σε μηχανές και αυτοκίνητα που είναι σταθμευμένα στο δρόμο ή σε πυλωτές πολυκατοικιών.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σκιαγραφήσει από κάμερες ασφαλείας το προφίλ του πυρομανή με τις αρχές να πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Στελέχη της Πυροσβεστικής έχουν συλλέξει, με τη βοήθεια αστυνομικών, στοιχεία από τα σημεία των εμπρησμών, ώστε να μπορέσουν να φθάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Οι εμπρησμοί των αυτοκινήτων και των δικύκλων ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής από την ευρύτερη περιοχή των Υψηλών Αλωνίων, ενώ έχουν καταγραφεί περιστατικά και σε συνοικίες της Πάτρας.

Πάντως, οι εμπρησμοί των αυτοκινήτων και δικύκλων έχουν προκαλέσει ανησυχία διότι, όπως έχει καταγραφεί μέχρι τώρα, ο δράστης ή οι δράστες δεν διστάζουν να βάζουν φωτιά σε οχήματα που είναι σταθμευμένα σε πυλωτές πολυκατοικιών ή σε γκαράζ μονοκατοικιών, αδιαφορώντας για τις συνέπειες σε περίπτωση επέκτασης.

Με πληροφορίες από Best.gr/ Patrastimes.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειμερινοί προορισμοί: Τι πληρότητα θα δούμε φέτος και τι τιμές στα καταλύματα;

Ρεπορτάζ / Χειμερινοί προορισμοί: Τι πληρότητα θα δούμε φέτος και τι τιμές στα καταλύματα;

Επηρεάζουν οι ανατιμήσεις και η ακρίβεια τις επιλογές των Ελλήνων και, κυρίως, μετά από ένα συναρπαστικό καλοκαίρι, ποια είναι η πραγματική κατάσταση στον λεγόμενο εσωτερικό τουρισμό;
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ