ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Πάτρα: Δεν βρέθηκε κεταμίνη σε Ίριδα και Μαλένα- Εξετάζεται ενδεχόμενο ασφυκτικών θανάτων

Πάτρα: Δεν βρέθηκε κεταμίνη σε Ίριδα και Μαλένα- Εξετάζεται ενδεχόμενο ασφυκτικών θανάτων Facebook Twitter
Φωτ: Pixabay
0

Δεν βρέθηκε φαρμακευτική ουσία στις εξετάσεις της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο εκ των τριών νεκρών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, οι εξετάσεις στα τοξικολογικά εργαστήρια του ΑΠΘ δεν συνδέουν τους θανάτους των κοριτσιών με φαρμακευτικές ουσίες, όπως συνέβη στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, οπότε εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ασφυκτικών θανάτων.

Πρόκειται για την δεύτερη κατά σειρά τοξικολογική εξέταση στα δείγματα των δύο κοριτσιών, καθώς η πρώτη είχε γίνει βάσει πρωτοκόλλου στον θάνατο των παιδιών.

Την ίδια στιγμή, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δοθεί το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και μετά στην Εισαγγελία, από το οποίο θα αποδοθεί αναλυτική η αιτία θανάτων των δύο παιδιών.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, η αιτία θανάτου που θα δοθεί δεν θα μπορεί να χαρακτηριστεί διφορούμενη και θα είναι ξεκάθαρο πλέον από τι πέθαναν τα παιδιά.

Σημειώνεται ότι, ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, είχε καταθέσει το πόρισμά του στην 18η Ανακρίτρια. Η ανακρίτρια έρχεται τώρα με συμπληρωματικό υπόμνημα και του ζητά επεξήγηση και να αποτυπώσει έναν ισχυρισμό αν από τις τρίχες που θα εξεταστούν, μπορεί να έχει διαφοροποίηση το πόρισμα θανάτου της Τζωρτζίνας, ώστε να διαταχθεί εκταφή της 9χρονης.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM