Παλλήνη: «Ξέχασαν» 3χρονο σε σχολικό λεωφορείο για ώρες - Στο αυτόφωρο οδηγός και συνοδοί

Παλλήνη: «Ξέχασαν» 3χρονο σε σχολικό λεωφορείο για ώρες - Στο αυτόφωρο οδηγός και συνοδοί Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - Φωτογραφία Αρχείου
0

Για 3 ώρες ένας 3χρονος παρέμεινε σε σχολικό λεωφορείο στην Παλλήνη καθώς «ξεχάστηκε» εκεί από τους συνοδούς και τον οδηγό.  

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Τρίτης οι δύο συνοδοί μετέφεραν όλα τα παιδιά από το κεντρικό κτήριο του σχολείου στο κτήριο του παιδικού σταθμού. Όταν τα παιδιά αποβιβάστηκαν οι συνοδοί, όχι μόνο δεν πρόσεξαν ότι ένα 3χρονο αγοράκι είχε παραμείνει μέσα στο λεωφορείο, αλλά το άφησαν εκεί και έφυγαν. Κάποια στιγμή έγινε αντιληπτή η απουσία του παιδιού και η δασκάλα πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του στο σπίτι, καθώς υπέθεσε ότι ο 3χρονος ήταν άρρωστος και δεν είχε πάει καθόλου στο σχολείο.

Με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε φύγει κανονικά για το σχολείο και τότε άρχισαν να ψάχνουν το 3χρονο και διαπίστωσαν ότι το παιδάκι το είχαν ξεχάσει μέσα στο σχολικό λεωφορείο. Οι δύο συνοδοί και ο οδηγός συνελήφθησαν και σήμερα οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Ελλάδα / Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Για το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 39-40°C, στο ΣΚΑ (40.0°C), στο Ζεφύρι (39.9°C) και στη Σαλαμίνα (39.8°C)
LIFO NEWSROOM
Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

Ελλάδα / Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

«Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την ταυτότητα του παιδιού, την οικογένειά του, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση του περιστατικού, να επικοινωνήσει άμεσα»
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Ελλάδα / Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Μεγάλη η καταστροφή στον Αητό Τριφυλλίας, όπου επιχειρούν πάνω από 100 πυροσβέστες - Οι αρχές έχουν εκκενώσει προληπτικά οικισμούς στα Κύθηρα - Εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Εύβοια
LIFO NEWSROOM