Οριστική απόφαση: Δεν αποτελούν δάσος τα 37 στρέμματα στο Ελληνικό

Οριστική απόφαση: Δεν αποτελούν δάσος τα 37 στρέμματα στο Ελληνικό Facebook Twitter
0

Δεν αποτελούν δάσος τα 37 στρέμματα στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, αποφάνθηκε η Τεχνική Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων Πειραιά, μετά από προσφυγή που κατέθεσαν το ΤΑΙΠΕΔ και η Ελληνικό Α.Ε.

 

Οι δύο φορείς ζήτησαν τον αποχαρακτηρισμό της έκτασης που με απόφαση του Δασάρχη Πειραιά είχε κηρυχθεί ως δασική, γεγονός που προκαλούσε προβλήματα στην υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό.

 

Ο Δασάρχης Πειραιά είχε χαρακτηρίσει δασική μια μικρή αλλά σημαντική για την επένδυση, έκταση στο Ελληνικό, στο χώρο του παλιού αεροδρομίου. Η περιοχή αυτή των 37 στρεμμάτων βρισκόταν κοντά στην παραλιακή ζώνη, όπου πρόκειται να κατασκευαστεί καζίνο. 
Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τρίτη αναμένεται και η απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για τον αρχαιολογικό χαρακτήρα της έκτασης. 

 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM