Ομοφοβικό παραλήρημα μητροπολίτη Μαντινείας: Ενωση διεστραμμένων το σύμφωνο συμβίωσης

Ομοφοβικό παραλήρημα μητροπολίτη Μαντινείας: Ενωση διεστραμμένων το σύμφωνο συμβίωσης Facebook Twitter
8

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του «συμφώνου συμβίωσης» και όσων προώθησαν τη ψήφισή του, χοροστατώντας χθες κατά την Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Γιάτρισσας στον συνοικισμό Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη.

Κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του υπήρξε λάβρος εναντίον της Πολιτείας η οποία, όπως είπε, σήμερα «ξεφτιλίζει το μυστήριο του γάμου».

Ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος τόνισε χαρακτηριστικά: «Γάμος είναι η ένωσις ανδρός και γυναικός. Για τον γάμο η νύφη στολίζεται με ό,τι καλύτερο έχει, όπως και ο νυμφίος. Οι συγγενείς και οι φίλοι λαμπρύνουν τη στολή τους και χαίρονται. Ο γάμος είναι γιορτή τιμής και λαμπρότητος πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης τόνισε: «Τελευταία, με τη θεωρία του Μαρξ και τη δημιουργία του κομμουνισμού απεκόπησαν από τον Θεό και ξεφτίλισαν και το μυστήριο του γάμου. Μετέτρεψαν τον γάμο σε μια απλή σχέση μεταξύ των ανθρώπων και, το χειρότερο από όλα, η Βουλή των Ελλήνων χαρακτηρίζει τον γάμο διαστροφή και ένωση διεστραμμένων ανθρώπων του ιδίου φύλου».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θάνατος καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Την παρέπεμψαν σε ψυχιατρική εξέταση με σκοπό να την απολύσουν»

Ο θείος της 57χρονης Σοφίας Χρηστίδου έκανε λόγο για σοβαρές παραλείψεις από την πλευρά των Διευθύνσεων του σχολείου και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
THE LIFO TEAM
ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / ΟΣΕ: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού - Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν σε τμήματα της τουριστικής διαδρομής έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις μεγάλων και επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές από τη γύρω δασική έκταση του όρους Χελμού
THE LIFO TEAM
Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM