Οικονόμου: Με χαμηλό ενοίκιο τα αδρανή ακίνητα του Δημοσίου, σε 2.500 δικαιούχους 18-39 ετών

Οικονόμου: Σε 2500 δικαιούχους ηλικίας 18-39 ετών τα αδρανή ακίνητα του Δημοσίου Facebook Twitter
0

Σε 2500 δικαιούχους ηλικίας 18 ως 39 ετών θα διατεθούν με χαμηλό μίσθωμα αδρανή ακίνητα του Δημοσίου.

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, τα αδρανή ακίνητα του Δημοσίου θα διατεθούν με μικρό ρυθμισμένο μίσθωμα σε 2500 δικαιούχους ηλικίας 18 έως 39 ετών, μέσω του προγράμματος «Κοινωνική Αντιπαροχή» του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

«Με την "Κοινωνική Αντιπαροχή" αξιοποιούνται εκατοντάδες αδρανή ακίνητα του Δημοσίου, τα οποία θα διατεθούν ως σύγχρονες κατοικίες με μικρό ρυθμισμένο μίσθωμα, σε 2.500 δικαιούχους 18 έως 39 ετών. Με σχέδιο εξασφαλίζουμε προσιτή και ποιοτική στέγη για τους νέους μας», σημειώνει ο κ. Οικονόμου.

Η ανάρτηση του Γιάννη Οικονόμου: 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΟΙΟ ΣΑΜΟΣ ΤΣΙΓΑΡΟ

Ελλάδα / Πλοίο Νήσος Σάμος: Άναψε τσιγάρο, ενεργοποίησε το σύστημα πυρόσβεσης και εκτοξεύτηκε νερό – Η ανακοίνωση των αρχών

Το σύστημα καταιονισμού ύδατος (sprinklers) ενεργοποιήθηκε εντός του επιβατικού-οχηματαγωγού πλοίου κατά τη διάρκεια δρομολογίου από τον Πειραιά προς τη Μυτιλήνη
THE LIFO TEAM