Ο Ψινάκης αφιέρωσε τον φετινό Μαραθώνιο στη μνήμη των 99 νεκρών στο Μάτι

Ο Ψινάκης αφιέρωσε τον φετινό Μαραθώνιο στη μνήμη των 99 νεκρών στο Μάτι Facebook Twitter
0

Με ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς στο Μάτι και τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη να αφιερώνει τον αγών στους νεκρούς ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα στον Μαραθώνα η κλασική διαδρομή του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας.

Φέτος η διαδρομή διέρχεται από τις καμένες περιοχές και κάτοικοι έχουν παραταχθεί για να διαμαρτυρηθούν για την τραγωδία που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα τον περασμένο Ιούλιο.

«Φέτος ο Μαραθώνιος είναι πολύ ιδιαίτερος για εμάς μετά από αυτήν την τραγωδία που είχαμε με τις φωτιές στο Μάτι» ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μαραθώνα, λίγο πριν από την εκκίνηση του αγώνα. «Θα σας παρακαλούσα, επειδή τον αφιερώνουμε στη μνήμη των 99 νεκρών, να κάνουμε ένα λεπτό σιγή στη μνήμη τους», πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Μετά τη σιγή ενός λεπτού ακολούθησε η ορκωμοσία των μαραθωνοδρόμων και δόθηκε το σήμα της εκκίνησης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Ελλάδα / Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Η Αστυνομία εξετάζει ενδελεχώς οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τις τηλεπικοινωνίες του 42χρονου, προκειμένου να διαμορφώσει σαφέστερη εικόνα για τα κίνητρα και τους πιθανούς ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης
LIFO NEWSROOM