Ο καιρός του Σαββάτου - Πού θα βρέξει

Ο καιρός του Σαββάτου - Πού θα βρέξει Facebook Twitter
0

Λίγες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, πυκνότερες στη Δυτική Ελλάδα όπου κατά τόπους θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές, κυρίως από τις απογευματινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στη Δυτική Ελλάδα.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 21 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 22, στην Κεντρική Ελλάδα από 12 έως 23 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 26 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 17 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 25 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 16 έως 23 βαθμούς, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στην έξοδο του Πατραϊκού ισχυροί 6 μποφόρ, με σταδιακή σημαντική εξασθένηση το απόγευμα.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς, αλλά στα βόρεια τμήματα του νομού οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και από τις βραδινές ώρες ανατολικοί με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς.

Με πληροφορίες από meteo.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ελλάδα / Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος συνέδεσε τη σημερινή δόνηση με τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 1947, διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζεται με το επίκεντρο του σεισμού της Καλαμάτας του 1986
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Η 24χρονη μητέρα και ο 37χρονος σύντροφός της κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
LIFO NEWSROOM