Ο Ιωάννης Μελισσανίδης κάνει εναέρια περιστροφή πάνω σε κινούμενο λεωφορείο του ΟΑΣΘ: «Γίνε champ, όχι τζάμπας»

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης χοροπηδά πάνω σε κινούμενο λεωφορείο του ΟΑΣΘ: «Γίνε champ, όχι τζάμπας» Facebook Twitter
0

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης παρουσίασε σήμερα ένα νέο σποτ με σύνθημα κατά της λαθρεπιβίβασης «Στη ζωή σου γίνε champ, όχι τζάμπας». 

Στο βίντεο συμμετέχουν σειρά γνωστών αθλητών: ο χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνιο Βεϊρίνια, ο πρώην αρχηγός του βόλεϊ του Ηρακλή Αντρέι Κράβαρικ, ο παίκτης της ΚΑΕ Άρης Όμηρος Νετζήπογλου και ο πρωταθλητής των 400 μέτρων Μιχάλης Παππάς.

Στο βίντεο που ακολουθεί, οι αθλητές αλληλεπιδρούν με τα λεωφορεία. 

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης ανοίγει το σποτ, κάνοντας εναέρια περιστροφή πάνω στην οροφή ενός κινούμενου λεωφορείου. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM