Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό τυρί ροκφόρ για σαλμονέλα

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό τυρί ροκφόρ για σαλμονέλα Facebook Twitter
0

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων ΕΦΕΤ ζητά την άμεση ανάκληση μιας παρτίδας γνωστού τυριού ροκφόρ, λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας

Πρόκειται για τυρί ροκφόρ Γαλλικής προέλευσης με εμπορική ονομασία «SOCIETE ROQUEFORT» 100g+25g free, με αριθμό παρτίδας 3177C και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 03.11.2019.

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό τυρί ροκφόρ για σαλμονέλα Facebook Twitter

Ο ΕΦΕΤ είχε ενημερωθεί σχετικά μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), για την πιθανή παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. Το εν λόγω προϊόν διατέθηκε στην Ελληνική αγορά μετά τις 18 Ιουλίου και μέχρι τις 2 Αυγούστου. 

Ο ΕΦΕΤ ζητά την άμεση ανάκληση και απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα καλούνται να μην το καταναλώσουν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Ελλάδα / «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»: Αντίδραση συγγενών θυμάτων 17 Νοέμβρη για τη συνέντευξη Κουφοντίνα

Οι συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης επισημαίνουν ότι «οι θεσμικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί της χώρας αρνούνταν επί δεκαετίες να δώσουν λόγο στους τρομοκράτες, κάτι που ανατράπηκε τώρα»
THE LIFO TEAM
ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM