Ο Δήμος Αθηναίων υποδέχεται το 2021 με μια εξ αποστάσεως γιορτή, με την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο να κάνουν την αντίστροφη μέτρηση για την καινούργια χρονιά σε ζωντανή σύνδεση με την ΕΡΤ1 και το ertflix.gr.

 

«Αυτή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου, αν και μακριά ακόμα, θα είμαστε όλοι μαζί!», είναι το μήνυμα του Δήμου Αθηναίων, που προσκαλεί τους πολίτες να συντονιστούν στις 23:45 «για ένα ξεχωριστό θέαμα, «αφιερωμένο στο "μαζί"».

 

Ένα φωτιστικό showvideo projections και πολύχρωμα πυροτεχνήματα που θα αγκαλιάσουν τον αττικό ουρανό και όλα αυτά μαζί με τους ηθοποιούς Μαρία Κίτσου και Δημήτρη Γκοτσόπουλο στην αντίστροφη μέτρηση για το καλωσόρισμα το 2021.

 

«Η χρονιά που φεύγει μας κράτησε σε απόσταση, μας κράτησε μακριά. Μακριά από τους φίλους, την οικογένεια, τους αγαπημένους μας. Μακριά από την κανονικότητα της καθημερινότητάς μας. Μέσα απ' αυτό το ασυνήθιστο "μακριά" όμως, θυμηθήκαμε, καταλάβαμε ότι αυτό που έχει σημασία είναι το "εμείς", το "μαζί". Και, κρατώντας αυτό ως το πιο σημαντικό που μας έδωσε το 2020, υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με ελπίδα, προσμονή και αισιοδοξία!», είναι το μήνυμα του Δήμου Αθηναίων.