Ο Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε στην οικονομική θέση για να σωθεί ένα 12χρονο κορίτσι

Ο Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε στην οικονομική θέση για να σωθεί ένα 12χρονο κορίτσι Facebook Twitter
23

Μια μεγάλη κίνηση κρύβεται πίσω από την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα και του επιτελείου του, να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες, όχι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, αλλά στην οικονομική θέση αεροπορικής εταιρείας. Όπως αποκαλύπτει το Χαμόγελο του Παιδιού, το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχώρησε το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει ένα 12χρονο κορίτσι στη Γερμανία, ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

 

Το δελτίο Τύπου του Χαμόγελου του Παιδιού αναφέρει:

"Ενώσαμε όλοι τις δυνάμεις μας για τη διακομιδή της μικρής Δέσποινας!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού, το Ε.Κ.Α.Β και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γίνει η επείγουσα διακομιδή της μικρής Δέσποινας από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Η 12χρονη Δέσποινα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έχει προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο. Η κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, συνεχής και συντονισμένη με κύριο μέλημα να βρεθεί η ασφαλέστερη λύση για να ταξιδέψει η μικρή. Κάτω από την πίεση του χρόνου και των έντονων συναισθημάτων, τη λύση έδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχωρώντας το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει η Δέσποινα στη Γερμανία.

Σήμερα είναι το χειρουργείο της. Ζητάμε τις ευχές όλων σας ώστε να έχει επιτυχία και να γυρίσει σύντομα στο σπίτι της!

«Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» είχε πει ο μικρός Ανδρέας και αυτό ακριβώς έγινε πράξη!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για αυτούς που κατηγόρησαν τον Τσίπρα για λαϊκισμό: Τι λέγεται σήμερα για την παραχώρηση του αεροσκάφους του Τσίπρα για να σωθεί παιδί, τι λεγόταν όταν το είχε κάνει ο Σαμαράς

 

23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ