Νίκαια: Βίασε την σύζυγό του και γρονθοκόπησε την 9χρονη κόρη τους

Νίκαια: Βίασε την σύζυγό του και γρονθοκόπησε την 9χρονη κόρη τους Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη Νίκαια το μεσημέρι της 26ης Αυγούστου, όταν μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της βρέθηκαν αντιμέτωπα με την επιθετική συμπεριφορά του συζύγου και πατέρα τους, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 36χρονος δράστης, επιστρέφοντας από την εργασία του σε κατάσταση μέθης, άρχισε να εξαπολύει ύβρεις και απειλές εναντίον της συζύγου του και των δύο ανήλικων παιδιών τους – ενός κοριτσιού 9 ετών και ενός αγοριού 6 ετών.

Ο άνδρας συνέχισε με λεκτικές επιθέσεις κατά της συζύγου του, χρησιμοποιώντας εκφράσεις που προσέβαλαν σοβαρά την τιμή και την αξιοπρέπειά της, και κατόπιν στράφηκε προς την κόρη του, χτυπώντας τη με γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Η μητέρα κατήγγειλε ότι το προηγούμενο βράδυ, ο 36χρονος την είχε εξαναγκάσει, με απειλές και σωματική βία, σε συνουσία παρά τη θέλησή της.

Ακολούθησε λήψη βιολογικού υλικού από τον κατηγορούμενο και διατάχθηκε ιατροδικαστική εξέταση για τη μητέρα και τα δύο παιδιά. Η οικογένεια φιλοξενείται προσωρινά σε ασφαλή δομή της αστυνομίας, έπειτα από αίτημα της μητέρας.

Ο 36χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμό, εξύβριση, απειλή, πρόκληση σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακή βία.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΗΣΙΑ ΛΙΣΤΑ

Ελλάδα / Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις 20 καλύτερες χώρες: Τα 2 μέρη που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Τα αποτελέσματα των Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2025, όπου ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις χώρες που ξεχώρισαν για την αυθεντικότητα, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και την αίσθηση σύνδεσης που προσφέρουν
THE LIFO TEAM
Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Ρεπορτάζ / Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα επαναφέρει με ένταση τη συζήτηση για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Ποιες είναι οι χρόνιες αδυναμίες πρόληψης και ελέγχου που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και τι αναφέρει ανεξάρτητη έρευνα που καταγράφει τρομακτικό ρεκόρ θανάτων σε χώρους εργασίας το 2025.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ