Νέα στοιχεία για τον θάνατο 18χρονου από ιλαρά στη Θεσσαλονίκη

Νέα στοιχεία για τον θάνατο 18χρονου από ιλαρά στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
0

Νέα στοιχεία σχετικά με τον θάνατο του 18χρονου ο οποίος είχε προσβληθεί και από ιλαρά και απεβίωσε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε, κατόπιν λεπτομερούς ενημέρωσης, ο διοικητής του νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης.

Συγκεκριμένα, στις 7 Απριλίου 2018 ο 18χρονος διακομίστηκε διασωληνωμένος στην Α' ΜΕΘ του «Παπανικολάου», λόγω βαριάς οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας, αποδιδόμενης σε λοίμωξη.

Κατά την διερεύνηση της αναπνευστικής λοίμωξης τέθηκε η διάγνωση της ιλαράς και για το περιστατικό ενημερώθηκε το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου, η κατάσταση του ασθενούς κρινόταν εξαιρετικά σοβαρή εξ αρχής και παρά τις γενόμενες προσπάθειες και τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν κατέληξε την Κυριακή 6 Μαΐου (και όχι 8 Μαΐου όπως αρχικά είχε ειπωθεί) στις 8.10μ.μ.

Ο ασθενής βρισκόταν σε ιατρική παρακολούθηση από την παιδική του ηλικία, λόγω ανοσολογικού νοσήματος και είχε επιβαρυμένη αναπνευστική λειτουργία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BEACH BAR ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες ότι απαγόρευσαν σε ηλικιωμένους να μπουν σε beach bar στον Ποταμό Επανομής

Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστηρίζει ότι ορισμένοι επιχειρηματίες εμποδίζουν ηλικιωμένους να μπουν στα καταστήματά τους, ακόμη και όταν αυτά είναι εντελώς άδεια
LIFO NEWSROOM