No.1

Νέα αναβολή στη δίκη του Κασιδιάρη

Νέα αναβολή στη δίκη του Κασιδιάρη Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR
0

Αναβλήθηκε σήμερα, για δεύτερη φορά, η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, για τις 3 Νοεμβρίου 2017.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επρόκειτο να δικαστεί κατηγορούμενος για απειλές και προσβολές εναντίον αξιωματικών της ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στη Χερσόνησο, τον Νοέμβριο του 2012.

Η δίκη αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων, ενώ ο κατηγορούμενος δεν παραβρέθηκε σήμερα στα Δικαστήρια Ηρακλείου.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Ελλάδα / Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: Περίπου 40 φοιτητές αντέγραψαν από το AI στο ίδιο μάθημα - «Μητέρα μου ζήτησε να αναθεωρήσω»

«Ήρθε με μια φίλη της και μου επεσήμαναν πολλές φορές με νόημα την ιδιότητα και το λειτούργημα που ασκούν, θεωρώντας πως μάλλον θα φοβηθώ», τόνισε
THE LIFO TEAM