Μυστήριο με τροχαίο στην Αμφιλοχία

Μυστήριο με τροχαίο στην Αμφιλοχία Facebook Twitter
1

Ένα περίεργο τροχαίο ατύχημα στην Αμφιλοχία διερευνούν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο ότι εμπλακεί και η αντιτρομοκρατική.

Χθες το πρωί βρέθηκε 50 μέτρα από την Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, κοντά στο δημοτικό γήπεδο της Αμφιλοχίας, ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν κηλίδες αίματος, κάτι που δείχνει ότι τουλάχιστον ο οδηγός τραυματίστηκε, όμως δεν υπάρχει κανένα ίχνος από τους επιβαίνοντες. Περαιτέρω έρευνες έδειξαν ότι το αυτοκίνητο, που φέρει βουλγαρικές πινακίδες, είναι κλεμμένο.

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία περιμένει περιμένει τα εργαστηριακά αποτελέσματα από το αίμα που βρέθηκε, προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να ταυτιστεί το DNA με τα ''ορφανά'' αποτυπώματα των ληστών του Διστόμου.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ 36 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Ξεκινά η δίκη για τα Τέμπη: Πάνω από 350 οι μάρτυρες - Για κακούργημα οι 33 από τους 36 κατηγορούμενους

Μεταξύ των κατηγορουμένων, είναι πρώην πρόεδροι και διοικητικά στελέχη του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ, της ΡΑΣ και της Hellenic Train, υπάλληλοι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λάρισας και υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Μεταφορών
THE LIFO TEAM