ΣTA PODCAST THΣ LIFO

Mια φωτογραφία του βουλευτή Καμμένου για το "Μένουμε Ευρώπη" ξεσηκώνει το Ισραηλιτικό Συμβούλιο

Mια φωτογραφία του βουλευτή Καμμένου για το "Μένουμε Ευρώπη" ξεσηκώνει το Ισραηλιτικό Συμβούλιο Facebook Twitter
8

Την αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου προκάλεσε ανάρτηση στο Facebook του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου, που  χρησιμοποίησε φωτογραφία από την είσοδο του Νταχάου στην οποία η επιγραφή «Arbeit Macht Frei» έχει αντικατασταθεί με το «Μένουμε Ευρώπη».

Ο κ. Καμμένος έγραφε στην ανάρτησή του: «Μένουμε Ευρώπη λένε, πάσει θυσία λένε, φέρτε να υπογράψουμε τα πάντα όλα λένε. Λέω ναι, αφού πληρώσουν το κόστος.»

 

Mια φωτογραφία του βουλευτή Καμμένου για το "Μένουμε Ευρώπη" ξεσηκώνει το Ισραηλιτικό Συμβούλιο Facebook Twitter

Στην ανακοίνωση του  το Ισραηλιτικό Συμβούλιο αναφέρει ότι με τον τρόπο αυτό ο βουλευτής «ευτελίζει με τον πλέον χυδαίο τρόπο τη γνωστή επιγραφή» και ζητά από την Πρόεδρο της Βουλής και τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν την ενέργεια.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:  «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό του Ελληνικού Εβραϊσμού από την επαίσχυντη ανάρτηση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρη Καμμένου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που ευτελίζει με τον πλέον χυδαίο τρόπο τη γνωστή επιγραφή στην πύλη του στρατοπέδου συγκέντρωσης Άουσβιτς που "υποδέχθηκε" 1.500.000 Εβραίους που βασανίσθηκαν και θανατώθηκαν από τους Ναζί στους θαλάμους αερίων».

 «Η πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Δημήτρη Καμμένου να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή, είναι αμιγώς προσωπική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, δεν απηχεί τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων», ήταν η αντίδραση από την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ελλάδα
8

ΣTA PODCAST THΣ LIFO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ