Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια στο τουρκικό προξενείο στο Ψυχικό

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια στο τουρκικό προξενείο στο Ψυχικό Facebook Twitter
Φωτ.: ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ
0

Παρέμβαση στο τουρκικό προξενείο στο Ψυχικό πραγματοποίησαν το απόγευμα μέλη του «Ρουβίκωνα».

Αφού πέταξαν τρικάκια αποχώρησαν από το σημείο και λίγα λεπτά αργότερα προχώρησαν σε ανάρτηση σε ιστοσελίδα αντιεξουαστικού χώρου, με αναφορές κατά της Τουρκίας και υπέρ του Κουρδιστάν.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για προσαγωγές.

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται, ο άμαχος πληθυσμός συνεχίζει να πληρώνει με το αίμα του για το παιχνίδι μεταξύ των αντιμαχόμενων καπιταλιστικών-ιμπεριαλιστικών μπλοκ, οι εμπλεκόμενοι στον πόλεμο λαοί εξακολουθούν να πνίγονται στη δίνη των εθνών-κρατών που σπέρνουν τον θάνατο» αναφέρεται στην ανακοίνωση που ανήρτησαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Την ίδια στιγμή, όμως, μαίνεται και ένας άλλος πόλεμος, ένας πόλεμος που κρατάει δεκαετίες, και για τον οποίο η καλή μας Δύση δε θα μας πει ποτέ τίποτα, δε θα μας μάθει κανείς ποτέ τίποτα, δε θα χύσει κανένα υποκριτικό δάκρυ. Πρόκειται για τον πόλεμο στο Κουρδιστάν, στη Ροζάβα (Β. Α. Συρία) και κυρίως σήμερα στο Μπασούρ (Β. Ιράκ), όπου βρίσκεται η καρδιά του αντάρτικου, και τη νέα μεγάλης κλίμακας πολεμική επιχείρηση που το φασιστικό τουρκικό κράτος ξεκίνησε στις 17-18 Απριλίου, με την πλήρη υποστήριξη και ένοχη σιωπή της Δύσης και του ΝΑΤΟ, αλλά και του ιρακινού κράτους και του καθεστώς Μπαρζανί (KDP)» σημειώνουν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ